Doe het zelf - Verwarming

Adviseren

Voor een verwarmingscircuit zijn 4 elementen essentieel: een warmtebron (condensatieketel, warmtepomp,...), een warmtemedium (water), een distributiesysteem (buizensysteem dat verwarmd en afgekoeld water transporteert) en een warmteafgiftesysteem (radiatoren, vloerverwarming,...). Of je nu een volledig nieuw verwarmingscircuit nodig hebt of enkel een vervanging van een huidige warmtebron of warmteafgiftesysteem, wij adviseren je graag. Op basis van jouw plannen stellen wij een op-maat-gemaakte offerte op in onze toonzaal waar je ook veel technieken kan zien.
 

Doe het zelf - Verwarming

Ondersteunen

Tijdens de installatie staan wij klaar om verdere raad en instructies te geven in de toonzaal. Ook gespecialiseerd gereedschap dat nodig is bij de installatie kan kosteloos bij ons geleend worden.

 

Opvolgen

Geplaatste condensatieketels (Bulex) kunnen bij de aankoop in onze toonzaal geregistreerd worden voor een gratis 1ste  nazicht van een Bulextechnieker. Ook voor een onderhoud (voor gasketels is er een verplicht 2-jaarlijks nazicht nodig) kunnen wij een installateur of Bulex technieker laten komen.