Radiator

Huiselijke warmte

We helpen je graag bij de zoektocht naar de gepaste radiator, de warmte afgifte van jouw verwarmingssysteem. Door het juiste vermogen te berekenen voor alle radiatoren zorgen we ervoor dat in iedere kamer de gewenste temperatuur wordt behaald.

 

Stappenplan - Doe het zelf

Hieronder vind je al enkele categorieën van radiatoren.
Passeer zeker eens in onze toonzaal waar wij de radiator op maat berekenen en toelichten.

Standaard radiator

Standaard radiator

Klassieke horizontale en verticale radiatoren. Deze standaardradiatoren zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen, hoogtematen en types. Het is ook mogelijk om midden-, onder- en zijaansluiting te kiezen. Daarnaast kan de kleur van de radiator afgesteld worden op je interieur. 

 

 

 

Design radiator

Design radiator

Exclusieve verwarming voor iedereen. Design radiatoren kunnen gekozen worden in een strak design die uitblinken in eenvoud of juist gracieus zijn met hun mooie ronde vormen. Het is niet meer nodig om je radiator achter de zetel te verstoppen. Deze radiatoren wil je letterlijk en figuurlijk in de verf zetten. Het is dan ook mogelijk een design radiator te verkrijgen in een warm kleurenpallet.
 

 

Elektrische radiator

Elektrische radiator

Naast de traditionele hydraulische verwarming, kan er ook gekeken worden naar alternatieve energiebronnen. Een elektrische radiator is montage- en aansluit-klaar, ideaal wanneer er geen aansluiting voor centrale verwarming voorzien is. Handdoekradiatoren zijn ook verkrijgbaar in een elektrische uitvoering. Handig voor in de badkamer, waar de radiator tegelijk de ruimte verwarmt én plaats biedt om handdoeken te drogen.

 

Merken waarmee we samenwerken

Stelrad

Jaga

Zehnder

 

Verwarming - FAQ

Nog meer vragen over verwarming

Neem gerust eens een kijkje op onze FAQ pagina waar veelgestelde vragen over verwarming worden beantwoord.

FAQ - Verwarming