Airco

Binnenhuis comfort

Met een airco heb je comfort het hele jaar door. Een airco is een lucht-lucht warmtepomp. In de zomer onttrekt de airco warmte uit de ruimte en geeft afgekoelde lucht terug af. In de winter wordt dit proces gewoon omgedraaid en wordt warme lucht in de ruimte afgegeven.

 

Stappenplan - Doe het zelf

Hieronder vind je al enkele voorbeelden uit ons gamma.
Passeer zeker eens in onze toonzaal waar wij de airco op maat berekenen en toelichten.

Split airco

Split airco

Onder een vaste airco verstaan wij een splitsysteem dat bestaat uit een buiten- en een binnenunit. Het grote voordeel van een splitsysteem is dat het toestel dat het meeste geluid maakt buiten hangt. Met koelleidingen worden de buitenunit en binnenunit verbonden. Bij een multisplitsysteem is het mogelijk om meerdere binnenunits te koppelen aan een enkele buitenunit.
 

 

Monoblock airco

Monoblock airco

Een monoblock airco is een vaste airco zonder buitenunit. Langs de buitenzijde van het gebouw zijn er slechts twee roosters voor de aan- en afvoerlucht nodig. Ideaal voor de plaatsing in appartementen. De installatie is ook eenvoudiger aangezien er geen binnen- en buiten-unit aan elkaar gekoppeld moet worden. 

 

 

Mobiele airco

Mobiele airco

Een mobiele airco is een verplaatsbare monoblock airco. Deze airco is relatief goedkoop en onmiddellijk gebruiksklaar. Het koelvermogen is echter gering en daardoor geschikt om kleinere ruimtes zoals de slaapkamer te koelen. Hierbij dus ideaal om tijdens zwoele zomernachten lekker fris te kunnen slapen.               

 

 

Merken waarmee we samenwerken

Bulex

Panasonic

Groene energie - FAQ

Nog meer vragen over groene energie

Neem gerust eens een kijkje op onze FAQ pagina waar veelgestelde vragen over groene energie worden beantwoord.

FAQ - Groene energie