Nieuws

30/11/2020

Al langer aan het dromen van je eigen (nieuwbouw)woning of renovatieplannen in je huidige woning? Maar vraag je je af hoe het nu eigenlijk echt in zijn werk gaat en wat er allemaal komt kijken bij het bouwproces?

Wij geven je een kijkje achter de schermen bij een nieuwbouwproject in Oud-Turnhout. Het koppel integreerde producten uit ons gamma voor zowel waterbehandeling, verwarming, ventilatie als groene energie.

20/10/2020

Met de dagen die korter worden en de winter in aantocht, zullen we steeds meer tijd binnen doorbrengen. Niets zo gezellig als het samen gezellig, knus en warm maken. Maar hoe zorg je ervoor dat je huis toch nog voldoende verlucht wordt? Naast verwarmen is verluchten namelijk ook niet onbelangrijk, zeker in tijden van Corona! Hieronder kom je meer te weten over de mogelijkheden afhankelijk van je type woning.

02/06/2020

De hete zomer van 2019 en de afgelopen hete zomerdagen, doen ons meer en meer nadenken over airconditioning in huis. Maar wat is de meest geschikte optie voor jou? ClimaHeating maakt je graag wegwijs in de verschillende oplossingen voor een coole thuis!

09/03/2019

Wie wil investeren in een groen alternatief voor verwarming en sanitaire voorziening, kan de optie van een warmtepomp(boiler) overwegen. ClimaHeating is een gecertificeerde verdeler van warmtepompen/warmtepompboilers en begeleidt je graag met een juist berekend systeem.

16/11/2018

Een doe-het-zelf project is vaak een grote uitdaging. ClimaHeating wil graag je projectdroom helpen waarmaken tot een droomproject. Ontdek hoe wij jouw partner kunnen zijn, en laat je overtuigen door onze klant met zijn droomproject.

09/10/2018

De winter staat weer daar! Maar hoe maak je je verwarming stookklaar?
Met deze tips kan je je verwarming klaarmaken zodat niet alleen de verwarming maar ook jij het warm krijgt.

18/08/2018

5 Originele en gemakkelijke tips om water te besparen. Ondanks dat het sproeiverbod sinds gisteren is opgeheven, blijft het nog steeds erg droog in Vlaanderen.

03/08/2018

Snikhete zomerdagen en slapeloze nachten doen je verlangen naar de zaligheid van verkoeling.
Met deze tips hou je je huis en hoofd koel!