Warmtepompboiler

Energiezuinig warm water

Een warmtepompboiler is gelijkaardig aan een warmtepomp. Het is een thermodynamische boiler die gebruik maakt van gratis warmte uit de (binnen- of buiten) lucht om het water op te warmen. De installatie zorgt in elke situatie (zowel nieuwbouw als renovatie) voor het gewenst comfort aan het beste rendement.
 

 

* Meer informatie premie warmtepompboiler

Hieronder vind je al ons warmtepompboilersysteem.
Passeer zeker eens in onze toonzaal waar wij dit systeem op maat berekenen en toelichten. Meer informatie omtrent de nieuwe premie vind je hier.

Warmtepompboiler

Een warmtepompboiler haalt de warmte uit de lucht van de omgeving (binnen/buiten) om hiermee sanitair water te verwarmen. Een warmtepompboiler wordt meestal geplaatst in huis (kelder of technische ruimte) waar de lucht wordt onttrokken en waarna de gebruikte (koude) lucht wordt afgevoerd naar buiten/binnen. De installatie is zeer eenvoudig, het toestel moet enkel in het stopcontact gestoken worden en hydraulisch aangesloten worden. Het is daarbij ook een energiezuinig alternatief voor de elektrische boiler. Een warmtepompboiler is in verschillende maten beschikbaar, afhankelijk van je waterbehoefte.
 

Merken waarmee we samenwerken

Bulex
CTC
Panasonic
Ariston

 

Certificaat warmtepompen

Gecertificeerde verdeler van warmtepompboilers

ClimaHeating is een RESCert gecertificeerde verdeler van warmtepompboilers.

RESCert gecertificeerde verdeler
Groene energie - FAQ

Nog meer vragen over groene energie

Neem gerust eens een kijkje op onze FAQ pagina waar veelgestelde vragen over groene energie worden beantwoord.

FAQ - Groene energie